Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Kansspelbelasting Gaat Flink Omhoog

Kansspelbelasting gaat flink omhoog

Miljoenennota: kansspelbelasting gaat omhoog

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 1 januari 2023 gaat de kansspelbelasting omhoog. Dit betekent dat je meer belasting gaat betalen over je winsten uit kansspelen, zoals loterijen, krasloten en online casino's. De belasting stijgt van 29% naar 30,1%.

Dit betekent dat je over een winst van € 100 nu € 30,10 belasting betaalt, in plaats van € 29. Dit is een stijging van € 1,10.

Waarom gaat de kansspelbelasting omhoog?

De regering verwacht dat de verhoging van de kansspelbelasting € 100 miljoen per jaar zal opleveren. Dit geld zal worden gebruikt om de zorg en het onderwijs te financieren.

Wat kun je doen?

Als je niet blij bent met de verhoging van de kansspelbelasting, kun je een aantal dingen doen:

*
  • Minder gokken. Hoe minder je gokt, hoe minder belasting je hoeft te betalen.
  • *
  • Kies voor kansspelen met een lagere uitbetaling. Kansspelen met een lagere uitbetaling hebben meestal ook een lagere belasting.
  • *
  • Doe mee aan loterijen en krasloten met een lagere jackpot. De belasting op loterijen en krasloten is gebaseerd op de grootte van de jackpot.
  • Conclusie

    De verhoging van de kansspelbelasting is een teleurstelling voor veel mensen. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat dit geld zal worden gebruikt om belangrijke diensten zoals gezondheidszorg en onderwijs te financieren.


    Comments